ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΧΑΡΤΙ

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται και διαθέτει ευρεία γκάμα χαρτιού προς ανακύκλωση όπως καφέ χαρτί συσκευασίας, ανάμικτο χαρτί, χαρτί kraft εφημερίδων, περιοδικών κ.λπ.

ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Συλλέγουμε και προωθούμε για ανακύκλωση εισάγοντάς τα πάλι στο κύκλο της οικονομίας όλα τα κύρια είδη πλαστικών όπως PET, PP, PE, PVC, PS, ABS κ.λπ.

ΓΥΑΛΙ

Η εταιρεία μας διαθέτει προς ανακύκλωση διαφόρων ειδών και χρωμάτων γυαλί και υαλόθρυμμα, καθαρό και απαλλαγμένο από ξένες ύλες.

ΞΥΛΟ

Η εταιρεία μας διαθέτει τεμάχια και θρύμματα ξύλου συγκεκριμένων διαστάσεων και χαμηλής υγρασίας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του αποδέκτη, για χρήση ως πρώτη ύλη ή για παραγωγή καυσίμων. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης του εξειδικευμένου φορητού εξοπλισμού θρυμματισμού για επί τόπου χρήση.

COMPOST

Η εταιρεία μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις ανάλογες άδειες ώστε να μπορεί να συλλέξει και να μεταφέρει μη επικίνδυνα οργανικά υλικά και αποξηραμένη λυματολάσπη (ιλύ) σε συνεργαζόμενες εταιρείες.

ΜΕΤΑΛΛΑ

Η εταιρεία μας συλλέγει και διαχωρίζει ανά ποιότητα όλες τις κατηγορίες μετάλλων όπως σίδηρο, λευκοσίδηρο, χαλκό, ορείχαλκο, αλουμίνιο, ανοξείδωτο σίδηρο κ.λπ.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΓΙΑ RDF/ SRF

Η εταιρεία μας δύναται να παράξει και να διαθέσει προς περαιτέρω διαχείριση πρώτες ύλες για την παραγωγή εναλλακτικών δευτερογενών υλικών ή καύσιμων όπως το RDF.

ΦΕΛΙΖΟΛ

Η εταιρία μας διαθέτει φελιζόλ (εξιλασμένη πολυστερίνη) συμπιεσμένο, μέσω ειδικού μηχανήματος, σε μπριγκέτες προς ανάκτηση ή ανακύκλωση.